top of page

Ägarförändring i Dagens PS

Pressmeddelande 2023-10-23


EB Invest förvärvar 45 procent av aktierna i Dagens PS Media. Säljare är Mats Hedberg via sitt holdingbolag samt ännu en investerare.


Foto: Dagens PS


Dagens PS har sedan parterna köpte sajten Dagens PS i början av 2020 utvecklats till Sveriges näst största affärstidning på nätet. En avgörande del bakom framgångarna är den datadrivna strategin som utvecklats av chefredaktör Mikael Gullström. ”Det har varit en fantastisk resa. Tillsammans har vi på kort tid omvandlat en liten sajt till den snabbast växande affärstidningen på nätet genom en nydanande datadriven strategi. Parallellt har jag varit engagerad i att bygga en ny form av PR-, IR- och kommunikationsbyrå i form av Tribe Media Group varför det nu är naturligt att sälja mitt innehav i Dagens PS”, säger Mats Hedberg, medgrundare av och vd för Tribe Media Group, och fortsätter:


”Jag är glad över att en viktig del av Tribe Media Groups nya verksamhet sker i nära samarbete med Dagens PS.”


EB Invest har efter förvärvet direkt och via dotterbolag 70,2 procent av aktierna i Dagens PS.


”Vi på EB Invest är mycket glada över tillfället att öka vårt ägande i Dagens PS eftersom vi tror starkt på bolagets framtid med Mikael Gullström och hans team vid rodret. Vi vill passa på att tacka Mats Hedberg för hans betydelsefulla insatser och ser fram emot att samarbeta med Tribe Media Group”, säger Max Donatello, partner hos EB Invest och ny styrelseordförande i Dagens PS.


För ytterligare information kontakta: Max Donatello, partner EB Invest och styrelseordförande Dagens PS, tel.: 0727 – 29 08 89. Mats Hedberg, VD Tribe Media Group, tel.: 070 – 730 81 27.

Comments


bottom of page